Седем правила при избор на подарък

В средата на ноември застудя. Мрачно е и неприветливо. Ние , обаче , сме подготвени и витрината ни е светеща и бляскава.  Уютно е при нас и от ръчно правените свещи се носят  коледни аромати  на канела, портокал и ванилия.  В очакване на декември….

избор на подарък магазин

Декември е щедър на празници… Правилно или не,  сме приели като акцент на празника да бъде Подаръкът.

Всички обичаме да получаваме подаръци, но най-удовлетворени се чувстваме, когато поднесения от нас подарък предизвика приятна изненада, трепет и вълнение.

Ние в „Магазинчето Сполука“ ще сме на ваше разположение при подготовката на най-подаръчния празник.  На първо място сме осигурили богато разнообразие от артикули- всички са ръчно изработени от български автори, едновременно оригинални и функционални. Цените отговарят на качеството.  Винаги може да се впишем в определения от вас лимит.  Работим през всички празнични дни.  Споделяме с вас някои основни правила при избор на подарък, които сме научили пак от вас…..

  1. Не пазарувайте в последния момент. Така се включвате в общата еуфория и правите импулсивни покупки.
  2. Не обикаляйте много магазини, мислейки, че с гледането ще ви хрумне идея какво да подарите. Накрая купувате нещо просто , защото сте изнервени и уморени, а не , защото ви харесва. Първо изчистете идеята и после търсете….
  3. Започнете отрано. Помислете с кого и кога ще празнувате.
  4. Направете списък. Колкото и банално да звучи- списъкът организира най-добре.
  5. Помислете дали вие сами /заедно с децата/ не можете да изработите коледна декорация или подарък за някои от роднините. Баба и дядо биха се зарадвали на такава изненада. Както казахме, започнете отрано. В последните дни времето не достига и ръчната работа няма да ви достави удоволствие.
  6. Важно е личното отношение. Ако вкусът ви се разминава с този на адресата на подаръка, доверете се на избора си. Вниманието, което сте вложили, винаги се усеща.
  7. Към подаръка винаги добавяйте от нещата, които не се купуват с пари.

С цел да сме ви максимално полезни, през следващите дни ще ви предложим конкретни идеи за подаръци. И се надяваме , че ще намерите сполучливия подарък в „Магазинчето Сполука“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *