Подаръци за сватба и други романтични поводи

Пролет – лято.  Откриваме сезона на приключенията и забавленията. Започва и сезонът на сватбите. Какво по-вълнуващо приключение от сватба?  Една сватба е празник за много хора – за младоженците, за кумовете, за родителите, за приятелите и роднините. Без значение дали се отбелязва в „тесен кръг“ или в  пищно тържество, сватбата си остава едно от “ Високите събития“ в живота. Акцент на празника е любовта, но и без подаръци не може.

Ние, като уважаващ себе си магазин за подаръци, сме съпричастни с вас и в този важен момент.

За младоженците предлагаме ритуални чаши: В ритуалния дом се пие шампанско – две чаши рисувани с бои за стъкло,  принципно еднакви, но все пак с различни шарки- всеки да си знае чашата. За църквата имаме бокал за червено вино – пие се от една чаша.

Подарък от младоженците за кумовете – картина или икона, сервиз за греяна ракия или сервиз за вино, ваза или пластика – имате неограничен избор.

Развихрям въображението си при избора на подарък за младоженците:

Първо – цветя – Лалето- символ на любов(знам го от Мария, която резбова църковни олтари). Маргаритката- като „Обича ме, не ме обича“, разбира се , че се обичат младите.

 

Второ – картина- Да свием гнездо . Щъркелите са моногамни, щъркелите носят бебета, пролет и ново плодотворно начало  е посланието  към  младоженците.

Картина "Да свием гнездо+

Подарък за сватба, Картина „Да свием гнездо“

18575297_1655749934453601_211952749_o_opt

Трето- Гювечът е символнонатоварен съд. Като семейно огнище, като къкрещо гърне, около което се събира семейството, като неугастващ  огън. Не много скъп, но ефектен подарък.

IMG_20170513_165946[2]_opt

Предлагаме, разбира се, и сватбено декорирани пликове за пари, но в подаръка е почерка, с който ще ви запомнят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *